About this Project

House Re-model and Extension, Lytham St.Annes

This modern house re-development and extension has been carefully designed to make the most of the existing property.

The front has been kept in a traditional architectural style, with some contemporary elements, which help to keep it's frontage fresh while blending into Victorian setting in Lytham St'Annes. The rear elevation features large expanses of Ultraline sliding glazing panels, opening the living areas to the garden.

Internal decor and layout reflects the external traditional to modern approach, with beautiful reclaimed parquet flooring running into contemporary, large slate floor tiles within the contemporary rear extension.

This property features range of living areas, from the front official living and dining rooms decorated with antique furniture to the rear contemporary snug and party area with a piano in the glazed corner.

Project info

More Details

Published
May 4, 2017
Status
Completed
Discover More
Don't miss other designs from
Thomas Zub
: